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How to make a Frozen Margarita(フローズン マルガリータ)

日曜日、やっとお日様が照ってきました、ゆっくりアルコールでも...

マルガリータのSEASONかも.,

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Don't know how to make frozen margaritas? There's no time like the present, because it's frozen margarita season!

フローズンマルガリータの作り方知りませんって.. 今が絶好の機会ですよ、マルガリータ シーズン到来です。

★There's no time like the present : (ことわざ) 今こそ好機 「思い立ったが吉日」

No, I don't know where you live or what season it is when you're reading this, but I can say with confidence that it's a great time to make a frozen margarita, because any time is a great time.

まあ、あなたがこの記事を読まれている季節やどこに住んでいらっしゃるかは存じませんが、自信持って言える事は、フローズンマルガリータを作るときは、いつでも素晴らしい時間になるからです。

Except, maybe, when you're operating heavy machinery or delivering a baby. If you're not doing either of those things, let's get to blending and drinking.

多分、あなたが重機を操作しているとか、出産しているときは例外でしょうが、あなたがこれらをしていない時は、マルガリータブレンドして飲みましょう ‼️

★delivering a baby :出産する

 

1. MEASURE OUT THE INGREDIENTS

(材料を計る)

I can't condone using crappy store-bought margarita mix—it's offensive to tequila. Anyway, having fresh limes on hand shouldn't be too much to ask.

お店で買って来たマルガリータミックスをつかうなんて許せません-テキーラに失礼です。とにかく、新鮮なライムは手に入れておくことは言うまでもありません、

For this marg, we're using 1 jigger (1 1/2 ounces) each of tequila and fresh lime juice, an ounce of triple sec (or Cointreau), and 1/2 teaspoon of superfine sugar or agave nectar. Dump all of those ingredients into the blender—that's for one serving, so feel free to adjust to how many people you're bartending for.

このマルガリータは以下の通リ...

テキーラ ライムジュース トリプルセック(もしくはコアントロー)および極細の砂糖(グラニュー糖)

ブレンダーに入れる。これは一杯分ですが、人数に応じて量は自由に調整して下さい。


2. BLEND IT UP (よくブレンドする)

Add 5 ice cubes (per serving) and blend the ingredients together for around 30 seconds.

一杯に付き5個の氷を加え、30秒他の材料とブレンドする。

The texture you're looking for is somewhere between a granita and a slurpee—you definitely don't want to over-blend, because you'll lose the fun icy texture.

一番の求める舌触り感は、シャーベット状から少し細かくなったら状態でしょう ー ブレンドしすぎは良くありません、美味しい冷たい感覚の舌触り感が損なわれます。

 

3. RIM THE GLASSES (グラスの縁を飾る)

Rub a piece of cut lime around the lip of the margarita or old-fashioned glass you plan on serving it in, and then dip the glass onto a plate covered with kosher salt on it. Maybe you want to add some lime zest or cayenne pepper to that salt—do your thing.

マルガリータの口をつける部分かオールドファッショングラスの周りにカットライムを擦り付け、グラスの縁をコーシャー塩にかぶせる、お好みでライムの皮やカイエンペッパーを塩に混ぜても良い。

 

4. POUR AND DRINK (注ぎ、飲む)

Pour the blended margarita into the glass, careful to not disturb that cool salt rim you just made. Sip, pretend like you're on a beach, repeat.

作ったばかりの冷たい塩の縁を壊さないように注意してグラスにマルガリータを注ぐ。

ビーチにいる気分で.. ゆっくり一口づつすする。

Sip : お酒を飲むときによく使われる、ちびちび飲むときの表現です。

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お試しあれ ‼️